Gewijzigd op
28 januarie
1998
(By Nicky)

Hallo,

Dit is de homepage van Nico, Klaasje, Arjen, Jille & Freke de Lange.

Een beetje meer achtergrond. Sinds augustus 1995 wonen wij in Haskerhorne, wij hebben het huis van Jaap en Boukje Ruisch gekocht. Daarvoor woonden wij in Joure op de Keeringen. Daar hadden wij wel een mooi huis, het was echter een huurhuis, en Klaasje wou persť een koopwoning. Hoewel we er qua huis een beetje op zijn achteruit gegaan, (minder ruimte) is de buurt een stuk gezelliger. Op zolder van Hotze Botze 4 heeft Nico een mooie computerkamer gemaakt.

27 April 1996 werd onze zoon Arjen in het ziekenhuis van Sneek geboren. Ons eerste kind, wat een belevenis. Hier onder staat een kleine foto van Arjen. Dit is eigenlijk een hyperlink naar Arjen zijn eigen Homepage. Klik er maar eens op, dan kun je hem bekijken. Als ik later tijd heb, zal ik er nog een paar foto's bij zetten. Het rijmpje in het dat ook op de pagina staat, is door Pake de Lange gemaakt voor het geboortekaartje van Arjen. Voor de volledigheid, Arjen is niet vernoemd, we vonden het gewoon een mooie naam.

14 december 1997 is in het ziekenhuis te Sneek onze tweede zoon geboren. Wij hebben hem Jille genoemd. Op de meest rechtse kleine foto staat Jille afgebeeld. Ook deze foto is een hyperlink naar Jille z'n eigen Homepage. (Ook Jille is niet vernoemd.)

Freke is ons derde kind, geboren op 4 juli 2003 opnieuw in het sneeker ziekenhuis en prima gezond. Na twee zoons zijn we nu ook de ouders van een dochter! Ik zal binnenkort ook een eigen pagina voor Freke maken.

Een aantal foto's van Nico en Klaasje de Lange.
Nico en Klaasje de Lange
Nico heeft meegedaan aan de autocross in Oudehaske, en is van plan dit weer te gaan doen.
Nico de crosser
Arjen de Lange. Eerst geborene van Nico en Klaasje. Kleine boef, dikke kop, geen haar.
Arjen de Lange
Jille de Lange. Tweede zoon van Nico en Klaasje. Rond koppie met een beetje haar.
Jille de Lange
Klik op de kleine afbeelding.

Nog enkele hyperlinks